ACES lanceert HFA range met Bluetooth functie.

Onlangs breidde ACES zijn productenlijn uit met een HFA range. Lithium batterijen, in een kunststof behuizing van een standaard AGM batterij, met Bluetooth functie. Wat zijn de voordelen? Sinds 2017 is Lijnema in Nederland de eerste en enige voorraadhoudende distributeur van ACES, hoogwaardige lithium batterijen van vaderlandse bodem. De batterijen worden inmiddels goed ontvangen. In de recreatiebranche, uiteraard, maar ook voor toepassing in elektrisch mobiele stroomvoorziening. In elektrisch aangedreven voertuigen als schrobmachines en palletheffers bijvoorbeeld. Voor toepassingen waar met name gewicht een rol speelt. 

HFA range

De eerste lithium batterijen zaten allemaal in een robuuste stalen RVS behuizing. Dat maakt de batterij duurzaam, maar ook wat duurder. Vandaar dat de ACES lijn onlangs is uitgebreid met een HFA range, met LiFePO4 techniek. Op basis van vragen uit de markt zijn de producten zodanig vervaardigd dat ze passen binnen de afmetingen van een normale AGM batterij. 

Bluetooth applicatie

De HFA range van ACES wordt dus geleverd in een behuizing van een standaard AGM batterij. Maar dan uitgevoerd in lithium. Lichtgewicht batterijen, in verschillende spanningen en capaciteiten vanaf 12Volt 20Ah tot en met 48Volt 100Ah. Deze uitgebreide range is uniek in de markt! Tegelijkertijd beschikken de batterijen over een Bluetooth functie. Anders gezegd: dankzij een Bluetooth applicatie (IOS & Android) kunt u de laadtoestand en conditie van de batterij snel en gemakkelijk  monitoren via uw smartphone. Op elk gewenst moment. De voordelen laten zich eenvoudig raden. 

Aces met Bluetooth functie