De nieuwe webshop gaat online!

Het heeft iets langer geduurd dan op voorhand gedacht. Simpelweg omdat de lat hoog lag en we niets aan het toeval wilden overlaten. Maar begin 2023 gaat de nieuwe webshop van Lijnema echt online.
Het was een behoorlijke klus, maar het resultaat stemt ons tevreden. Meer dan dat zelfs. De nieuwe webshop moest tot in de kleinste details kloppen. En dat is precies wat er is gebeurd. Wij hopen dat u er straks net zo over denkt.

Helder en duidelijk

Wat er voor klanten zoal is veranderd? Allereerst is de webshop overzichtelijker dan voorheen. Met een heldere en duidelijke indeling van alle producten in ons assortiment. Dat was nodig, want in de loop der jaren zijn er bij Lijnema flink wat nieuwe producten en productgroepen bijgekomen. Tegelijkertijd kent de webshop een verbeterde zoekfunctie, waarmee u snel en eenvoudig kunt zoeken op zowel toepassingsgebieden als op de merken die wij altijd in voorraad hebben.

Levering uit voorraad

Inderdaad, levering uit voorraad. Dat is waar we al vanaf de oprichting van het bedrijf vol voor gaan. Om de eenvoudige reden dat we direct aan de vraag van de klant willen voldoen. Niet morgen of overmorgen, maar vandaag. Een filosofie waaraan we stevig vasthouden en met de nieuwe webshop nog meer invulling aan kunnen geven.

De nieuwe webshop gaat online!