Gondelvaart Giethoorn

Naar verwachting breekt een koude en lange winter aan. En juist in die periode moet de accu, het “hart” van de auto, de meeste energie leveren. Gelukkig is ons magazijn al helemaal gereed om u direct van spanning te kunnen voorzien. Maar ook in de zomer zijn goede accu’s onontbeerlijk. Tijdens een gondelvaart bijvoorbeeld.
Over klanten

Lijnema biedt spanning tijdens gondelvaart

Bruggen, huizen en tuinen, getooid in stemmig licht, vormen samen met prachtig verlichte gondels het decor van de gondelvaart in Giethoorn. Een dorpsfeest met een grote regionale en landelijke uitstraling dat elke laatste zaterdag van augustus in het waterstreekdorp in de kop van Overijssel plaatsvindt. Om de gondels een probleemloze vaart te garanderen levert Lijnema de organisatie al een aantal jaren nieuwe accu’s. Loodaccu’s, tegen een gereduceerd tarief. 

Verlichting en aandrijving

‘Die accu’s zijn voor de gondelbouwers van onschatbare waarde’, zegt Marco Winter, bestuurslid van de Vereniging Gondelvaart Giethoorn. ‘Voor de verlichting van de gondels, voor de muziekboten, maar ook voor de aandrijving van de elektromotor. De accu’s worden ruim voor het evenement gratis aan de gondelbouwers door ons beschikbaar gesteld. Zodat ze tijdig kunnen testen en proefdraaien. De samenwerking met Lijnema verloopt uiterst soepel. Nooit komen we voor onaangename verrassingen te staan. De afgesproken leverdatum wordt nooit overschreden en als er onverhoopt een accu kapot gaat, wordt het probleem meteen opgelost.  Niet onbelangrijk voor een evenement waar duizenden mensen jaarlijks weer enorm naar uitkijken.’