De blik vooruit.

De accuwereld heeft, op z’n zachtst gezegd, niet stilgestaan. Voortdurend zagen en zien we innovaties voorbijkomen. Verbeteringen, uiteraard. In alle opzichten. Zo worden accu’s steeds lichter, sneller oplaadbaar en beschikken ze alsmaar over meer vermogen en een langere levensduur. Veelal gevoed door de intrede van de lithium techniek en de komst van het start-stop systeem in auto’s.

Door ontwikkelingen nauwlettend te volgen, blijven we inspelen op spanningsvragen uit de markt. Dat betekent niet dat ons assortiment steeds weer van samenstelling wisselt, integendeel. Als we eenmaal op een bepaald merk of type inzetten, dan maken we ons er ook sterk voor. Dan leggen daar graag een flinke voorraad voor aan. De opkomst van lithium batterijen zal bij ons dus nooit ten koste gaan van het assortiment loodbatterijen.  Eenvoudigweg omdat we compleet willen zijn en iedereen willen blijven bedienen.

De blik vooruit

 

 

Actuele succesverhalen

Berend Jan Andringa van A&S Vancare
'A&S Vancare maakt keuzes inzichtelijk'.
Dagelijks werkt A&S Vancare aan “mobiliteit op maat”. Het concept is in de automotive-branche even uniek als doeltreffend. Lijnema biedt, waar nodig, ondersteuning. Al sinds de oprichting onderhoudt A&S Vancare een nauwe relatie met Lijnema. Logisch, want bedrijfsauto’s zitten boordevol elektronica En dus levert Lijnema een compleet pakket om de door A&S Vancare ingebouwde elektrische systemen, zoals die in de dierenambulances, optimaal te laten functioneren.
Han van Vossen van Van Vossen Engineering
‘De adviezen en de service gaven de doorslag.'
Sinds 1996 ontwikkelt, ontwerpt en bouwt Van Vossen Engineering aluminium vaartuigen. Het bedrijf uit Giethoorn is verworden tot een specialist in met name elektrisch varen. In bijna alles wat Han van Vossen zegt weerklinkt de liefde voor elektrisch varen. Niet zomaar is zijn bedrijf Van Vossen Engineering één van de voorlopers op dat gebied. 
Paul Collewijn van Collewijn & Zoon
In samenwerking met Lijnema bouwde Collewijn & Zn een mobiele laadpaal voor elektrische auto’s in één van hun bergingswagens.
Col Colewijn zocht naarstig naar een oplossing. Ineens schoot hem iets te binnen. Een mobiele laadpaal, bevestigd in een bergingstruck, dat moet technisch toch uitvoerbaar zijn? Hij zocht contact met Lijnema, al jaren de vaste acculeverancier van het bedrijf. Ik kan het wel bedenken, maar ik kan het niet maken, gaf hij aan.
Carl Holthausen van Holthausen Groep
'Als je bezig bent met innovatieprojecten is het logisch dat je Lijnema erbij betrekt’.
De Holthausen Groep werkt al een groot aantal jaren samen met Lijnema. Sinds het bedrijf zich nadrukkelijk richt op verduurzaming is de relatie alleen maar hechter geworden. ‘Als je bezig bent met innovatieprojecten is het logisch dat je Lijnema erbij betrekt’, legt Carl uit. ‘Want accu’s blijven voor ons onmisbaar. Ook waterstofvoertuigen hebben accu’s nodig.