Terugblik op Boot Holland 2023

Vanaf 8 t/m 12 Maart 2023 nam Accuservice Lijnema deel aan Boot Holland

Lees meer

Vol spanning het land door

‘Het is een combinatie van een strakke regie en een goed op elkaar ingespeeld team’, zegt René Lijnema. ‘Met aan de basis natuurlijk ons brede en complete assortiment.’

Hoe doen wij dat?

Geen betere raad dan voorraad

Geen betere raad dan voorraad. Dat is al vanaf de oprichting in 1979 ons credo. Waarom? Omdat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis wilt.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Nieuw! Ecobat AGM deep-cycle batterijen

Top kwaliteit voor een scherpe prijs!

Meer weten?

Het Lijnema team

Het is mooi om jezelf dé accuspecialist van Noord-Nederland te mogen noemen. Tegelijkertijd schept het ook verplichtingen. Klanten verwachten terecht op elke vraag een passend antwoord.

Maak kennis met ons team

Wij leveren dezelfde dag

Alles wat in de drie noordelijke provincies en Overijssel voor 9.00 uur wordt besteld, wordt nog dezelfde dag door één van de vier Lijnema-bestelbussen persoonlijk bezorgd.

Bestel hier direct

Onze kracht

Een flinke dosis kennis en ervaring, liefde voor het vak en een overzichtelijke organisatie. Gecombineerd met een compleet en gevarieerd assortiment vormen ze de ingrediënten voor een hoogstaande service.

Maak kennis met Lijnema

Een hecht en goed op elkaar ingespeeld team.

Het is mooi om jezelf dé accuspecialist van Noord-Nederland te mogen noemen. Tegelijkertijd schept het ook verplichtingen. Klanten verwachten terecht op elke vraag een passend antwoord. En dat er in geval van problemen snel en accuraat wordt geanticipeerd. Dat kan alleen met een hecht en goed op elkaar ingespeeld team. Met mensen met hart voor de zaak en hun klanten. Medewerkers dus die voor u graag een stapje extra zetten? Ze stellen zich kort aan voor.

Ons team
René Lijnema

Samen met Peter vorm ik sinds 2006 de directie. Dagelijks geef ik met veel plezier en enthousiasme leiding aan ons bedrijf en hou ik met bezig met in- en verkoop. Ik zie elke aanvraag als nieuwe uitdaging en probeer elke klant zo uitgebreid mogelijk van een passend batterijadvies te voorzien. Als een offerte vervolgens overgaat in een concrete opdracht geeft dat veel voldoening!

Peter Lijnema

Samen met René ben ik eigenaar van ons prachtige familiebedrijf. Mijn hart ligt met name bij relatiebeheer. Ik ben dan ook het liefst onderweg naar klanten of op zoek naar nieuwe kansen, om zo samen met onze verkooppunten ons leveringsprogramma en nieuwe producten onder de aandacht te brengen.

Janita Lijnema

Ik verwerk een groot deel van de administratie van het bedrijf en zorg ervoor dat alles wat daarbij komt kijken correct en zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Jan Willem de Haan

Dagelijks ben ik onderweg om onze klanten vlot en correct van bestellingen te voorzien. Daarnaast probeer ik tevens kleine storingen en problemen op te lossen en kan waar nodig bij klanten een accu monteren.

Erik Hamming

Door mijn ruime ervaring ben ik het aanspreekpunt in het magazijn. Zo zorg ik er onder meer voor dat nieuwe producten op de juiste plaats en de juiste manier worden opgeslagen en dat alle orders goed en correct worden klaargemaakt.

Jan Johan Titsing

Klanten krijgen mij doorgaans als eerste aan de telefoon. Ik sta ze dan vriendelijk te woord en zoek samen met hen naar een passend advies of oplossing. Inmiddels heb ik ruime ervaring in de automotive markt en probeer mijn vakkennis dagelijks zo goed mogelijk toe te passen.

Martijn Lijnema

Aanpakken in het magazijn en plezier hebben in het team is wat mij drijft. Ik help klanten zowel telefonisch als aan de balie. Ik ben trots op dit mooie familiebedrijf en nieuwsgierig naar wat de toekomst ons gaat brengen.

Robbin Lijnema

Als zaterdaghulp en vakantiekracht ben ik multifunctioneel inzetbaar in het magazijn om bijvoorbeeld bestellingen klaar te maken. Ik hou vooral van de afwisseling in het werk en de omgang met de collega’s. Maar ook kan ik genieten van het monteren van tractiebatterijen.