Onze kracht!Onze kracht

Een flinke dosis kennis en ervaring, liefde voor het vak en een overzichtelijke organisatie. Gecombineerd met een compleet en gevarieerd assortiment vormen ze de ingrediënten voor een hoogstaande service. Dat uit zich in een betrouwbare levering uit eigen voorraad, korte lijnen en een oplossingsgerichte manier van denken en werken. Al na een paar gegevens weten we precies wat u wenst en nodig hebt. Om u vervolgens net zo snel te voorzien van de juiste accu en/of accessoires. Wat u ook bij ons bestelt, het advies en de ondersteuning krijgt u er gratis bij.

 

Actuele succesverhalen

Berend Jan Andringa van A&S Vancare
'A&S Vancare maakt keuzes inzichtelijk'.
Dagelijks werkt A&S Vancare aan “mobiliteit op maat”. Het concept is in de automotive-branche even uniek als doeltreffend. Lijnema biedt, waar nodig, ondersteuning. Al sinds de oprichting onderhoudt A&S Vancare een nauwe relatie met Lijnema. Logisch, want bedrijfsauto’s zitten boordevol elektronica En dus levert Lijnema een compleet pakket om de door A&S Vancare ingebouwde elektrische systemen, zoals die in de dierenambulances, optimaal te laten functioneren.
Han van Vossen van Van Vossen Engineering
‘De adviezen en de service gaven de doorslag.'
Sinds 1996 ontwikkelt, ontwerpt en bouwt Van Vossen Engineering aluminium vaartuigen. Het bedrijf uit Giethoorn is verworden tot een specialist in met name elektrisch varen. In bijna alles wat Han van Vossen zegt weerklinkt de liefde voor elektrisch varen. Niet zomaar is zijn bedrijf Van Vossen Engineering één van de voorlopers op dat gebied. 
Paul Collewijn van Collewijn & Zoon
In samenwerking met Lijnema bouwde Collewijn & Zn een mobiele laadpaal voor elektrische auto’s in één van hun bergingswagens.
Col Colewijn zocht naarstig naar een oplossing. Ineens schoot hem iets te binnen. Een mobiele laadpaal, bevestigd in een bergingstruck, dat moet technisch toch uitvoerbaar zijn? Hij zocht contact met Lijnema, al jaren de vaste acculeverancier van het bedrijf. Ik kan het wel bedenken, maar ik kan het niet maken, gaf hij aan.
Carl Holthausen van Holthausen Groep
'Als je bezig bent met innovatieprojecten is het logisch dat je Lijnema erbij betrekt’.
De Holthausen Groep werkt al een groot aantal jaren samen met Lijnema. Sinds het bedrijf zich nadrukkelijk richt op verduurzaming is de relatie alleen maar hechter geworden. ‘Als je bezig bent met innovatieprojecten is het logisch dat je Lijnema erbij betrekt’, legt Carl uit. ‘Want accu’s blijven voor ons onmisbaar. Ook waterstofvoertuigen hebben accu’s nodig.