Geen betere raad dan voorraad.

Geen betere raad dan voorraad. Dat is al vanaf de oprichting in 1979 ons credo. Waarom? Omdat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis wilt. Vandaar dat we onze voorraad het hele jaar door op peil houden. Dat houdt de vaart erin. Want u wilt verder. En dus is en blijft een snelle en betrouwbare levering de kern van onze aanpak. 

Alles wat in de drie noordelijke provincies en Overijssel voor 9.00 uur wordt besteld, wordt nog dezelfde dag door één van de vier Lijnema-bestelbussen persoonlijk bezorgd. Voor bestellingen buiten het directe werkgebied maken we gebruik van een logistieke distributiepartner.

Een bestelling die voor 15.30 uur telefonisch, via mail of via de webshop bij ons binnenkomt, heeft u gegarandeerd de volgende dag in huis. Op de plaats waar u hem hebben wilt. In de zaak of in het veld. Of u nu één of enkele accu’s nodig hebt of een heel pallet voor in de werkplaats of de winkel. Zo nodig helpen wij op locatie bij het inbouwen.  Over een hoogstaande service gesproken.

 

Razendsnelle levering

Actuele succesverhalen

Berend Jan Andringa van A&S Vancare
'A&S Vancare maakt keuzes inzichtelijk'.
Dagelijks werkt A&S Vancare aan “mobiliteit op maat”. Het concept is in de automotive-branche even uniek als doeltreffend. Lijnema biedt, waar nodig, ondersteuning. Al sinds de oprichting onderhoudt A&S Vancare een nauwe relatie met Lijnema. Logisch, want bedrijfsauto’s zitten boordevol elektronica En dus levert Lijnema een compleet pakket om de door A&S Vancare ingebouwde elektrische systemen, zoals die in de dierenambulances, optimaal te laten functioneren.
Han van Vossen van Van Vossen Engineering
‘De adviezen en de service gaven de doorslag.'
Sinds 1996 ontwikkelt, ontwerpt en bouwt Van Vossen Engineering aluminium vaartuigen. Het bedrijf uit Giethoorn is verworden tot een specialist in met name elektrisch varen. In bijna alles wat Han van Vossen zegt weerklinkt de liefde voor elektrisch varen. Niet zomaar is zijn bedrijf Van Vossen Engineering één van de voorlopers op dat gebied. 
Paul Collewijn van Collewijn & Zoon
In samenwerking met Lijnema bouwde Collewijn & Zn een mobiele laadpaal voor elektrische auto’s in één van hun bergingswagens.
Col Colewijn zocht naarstig naar een oplossing. Ineens schoot hem iets te binnen. Een mobiele laadpaal, bevestigd in een bergingstruck, dat moet technisch toch uitvoerbaar zijn? Hij zocht contact met Lijnema, al jaren de vaste acculeverancier van het bedrijf. Ik kan het wel bedenken, maar ik kan het niet maken, gaf hij aan.
Carl Holthausen van Holthausen Groep
'Als je bezig bent met innovatieprojecten is het logisch dat je Lijnema erbij betrekt’.
De Holthausen Groep werkt al een groot aantal jaren samen met Lijnema. Sinds het bedrijf zich nadrukkelijk richt op verduurzaming is de relatie alleen maar hechter geworden. ‘Als je bezig bent met innovatieprojecten is het logisch dat je Lijnema erbij betrekt’, legt Carl uit. ‘Want accu’s blijven voor ons onmisbaar. Ook waterstofvoertuigen hebben accu’s nodig.