Prijswijzigingen per 1 januari 2023

U zult er wellicht niet van schrikken, maar leuk is anders. Als gevolg van de turbulente economische ontwikkelingen, en de daaraan gerelateerde kostprijsstijgingen, kunnen we ook komend jaar helaas niet om prijswijzigingen heen.   

Voor het eerst in lange tijd konden we eind 2021 niet anders dan een verhoging van onze prijzen aankondigen. Tot onze spijt, uiteraard, want negatieve prijsschommelingen proberen we zoveel mogelijk te voorkomen. Vandaar dat we door tijdig in te kopen het prijsniveau dit hele jaar nagenoeg stabiel hebben kunnen houden. In de hoop dat het economisch tij zou keren.

Tot ongekende hoogte

Maar niets bleek minder waar. Met name transportkosten en grondstoffenprijzen bleven tot ongekende hoogte stijgen. Tegelijkertijd kregen we wereldwijd te maken met exploderende energieprijzen.  Per 1 januari 2023 zijn we daarom wederom genoodzaakt om de prijsstijgingen door te berekenen in zowel onze producten als de verzendkosten van colli’s en pallets. Voor alle orders die vóór 31 december 2022 worden geplaatst gelden uiteraard nog de huidige condities.

Gunstige inkoopprijzen

Er is ook goed nieuws. Zoals u weet zijn we continu bezig om ons assortiment verder uit te breiden in dit geval met nieuwe types ACES lithium batterijen. Deze uitbreiding heeft ervoor gezorgd dat we nog groter en gunstiger in kunnen kopen. Anders gezegd: voor ACES lithium batterijen gelden per 1 januari 2023 lagere verkoopprijzen. En ja, dat is zeker nu best bijzonder.