Bijzondere projecten

Regelmatig worden we betrokken bij spannende projecten. Vaak omdat de initiatiefnemers er zelf even niet uitkomen. Terwijl juist de accu onmisbaar is om het project letterlijk in beweging te krijgen. Om bijvoorbeeld een mobiele laadpaal optimaal te laten functioneren. Of waterstofvoer- en vaartuigen op de best mogelijke manier van spanning te voorzien.

En ja, dan schakel je natuurlijk een accuspecialist in. Om mee te denken, ideeën aan te dragen of met pasklare oplossingen te komen. Het genoegen is wederzijds. Wie van spanning houdt laat zich tenslotte graag uitdagen. Bovendien: wat is er leuker dan het delen van kennis en kunde? Vooral als je daarmee ook nog eens bijdraagt aan het succes van een innovatief project.

Over projecten
A&S Vancare
Dagelijks werkt A&S Vancare aan “mobiliteit op maat”. Het concept is in de automotive-branche even uniek als doeltreffend. Lijnema biedt, waar nodig, ondersteuning. Al sinds de oprichting onderhoudt A&S Vancare een nauwe relatie met Lijnema. Logisch, want bedrijfsauto’s zitten boordevol elektronica En dus levert Lijnema een compleet pakket om de door A&S Vancare ingebouwde elektrische systemen, zoals die in de dierenambulances, optimaal te laten functioneren.
Van Vossen Engineering
Sinds 1996 ontwikkelt, ontwerpt en bouwt Van Vossen Engineering aluminium vaartuigen. Het bedrijf uit Giethoorn is verworden tot een specialist in met name elektrisch varen. In bijna alles wat Han van Vossen zegt weerklinkt de liefde voor elektrisch varen. Niet zomaar is zijn bedrijf Van Vossen Engineering één van de voorlopers op dat gebied. 
Collewijn & Zoon
Col Colewijn zocht naarstig naar een oplossing. Ineens schoot hem iets te binnen. Een mobiele laadpaal, bevestigd in een bergingstruck, dat moet technisch toch uitvoerbaar zijn? Hij zocht contact met Lijnema, al jaren de vaste acculeverancier van het bedrijf. Ik kan het wel bedenken, maar ik kan het niet maken, gaf hij aan.
Holthausen Groep
De Holthausen Groep werkt al een groot aantal jaren samen met Lijnema. Sinds het bedrijf zich nadrukkelijk richt op verduurzaming is de relatie alleen maar hechter geworden. ‘Als je bezig bent met innovatieprojecten is het logisch dat je Lijnema erbij betrekt’, legt Carl uit. ‘Want accu’s blijven voor ons onmisbaar. Ook waterstofvoertuigen hebben accu’s nodig.
BouWatch
Visser Assen is een totaalleverancier voor de Bouw en Infra en aanverwante sectoren. Van bouwwerk tot bouwlaser en van trilplaten tot straatlampen. Vrijwel alles kan aan opdrachtgevers, verspreid over heel Nederland, worden geleverd. Wat is BouWatch nu precies? En waarom zijn hoogwaardige accu’s zo belangrijk? Inmiddels heeft Lijnema speciaal voor BouWatch al 800 accu’s aan Visser Assen geleverd.
Ecolution
Begin 2006 presenteerde astronaut-wetenschapper Wubbo Ockels het ontwerp van de Ecolution, een zeil-leefschip gebaseerd op de gedachte van duurzaamheid. Hij heeft het ontwerp samen met Gerard Dijkstra gemaakt. Het schip wordt gebouwd op de nieuwe Groningse werf No Limit Ships. Voor de stroomvoorziening van de 80-voeter benaderde Ockels accufabrikant PowerSys. De accu’s worden geleverd door Accuservice Lijnema.

Dit is het Lijnema team

Accuservice Lijnema in Roodeschool is de grootste en belangrijkste specialist op het gebied van accu’s in noord-Nederland. Met ons toegewijde en vakkundige team zorgen wij ervoor dat u altijd spanning hebt en houdt.

Schaduw
René Lijnema

Samen met Peter vorm ik sinds 2006 de directie. Dagelijks geef ik met veel plezier en enthousiasme leiding aan ons bedrijf en hou ik met bezig met in- en verkoop. Ik zie elke aanvraag als nieuwe uitdaging en probeer elke klant zo uitgebreid mogelijk van een passend batterijadvies te voorzien. Als een offerte vervolgens overgaat in een concrete opdracht geeft dat veel voldoening!

Peter Lijnema

Samen met René ben ik eigenaar van ons prachtige familiebedrijf. Mijn hart ligt met name bij relatiebeheer. Ik ben dan ook het liefst onderweg naar klanten of op zoek naar nieuwe kansen, om zo samen met onze verkooppunten ons leveringsprogramma en nieuwe producten onder de aandacht te brengen.

Janita Lijnema

Ik verwerk een groot deel van de administratie van het bedrijf en zorg ervoor dat alles wat daarbij komt kijken correct en zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Jan Willem de Haan

Dagelijks ben ik onderweg om onze klanten vlot en correct van bestellingen te voorzien. Daarnaast probeer ik tevens kleine storingen en problemen op te lossen en kan waar nodig bij klanten een accu monteren.

Erik Hamming

Door mijn ruime ervaring ben ik het aanspreekpunt in het magazijn. Zo zorg ik er onder meer voor dat nieuwe producten op de juiste plaats en de juiste manier worden opgeslagen en dat alle orders goed en correct worden klaargemaakt.

Jan Johan Titsing

Klanten krijgen mij doorgaans als eerste aan de telefoon. Ik sta ze dan vriendelijk te woord en zoek samen met hen naar een passend advies of oplossing. Inmiddels heb ik ruime ervaring in de automotive markt en probeer mijn vakkennis dagelijks zo goed mogelijk toe te passen.

Martijn Lijnema

Aanpakken in het magazijn en plezier hebben in het team is wat mij drijft. Ik help klanten zowel telefonisch als aan de balie. Ik ben trots op dit mooie familiebedrijf en nieuwsgierig naar wat de toekomst ons gaat brengen.

Robbin Lijnema

Als technisch specialist richt ik mij op nieuwe technieken en toepassingen van accu’s. Ook ben ik doorgaans degene die u zult treffen bij een montageklus buiten de deur. Ik hou van de afwisseling in het werk en de omgang met de collega’s. Ik geniet het meest van het vinden van technische oplossingen.