A&S Vancare

Dagelijks werkt A&S Vancare aan “mobiliteit op maat”. Het concept is in de automotive-branche even uniek als doeltreffend. Lijnema biedt, waar nodig, ondersteuning. Al sinds de oprichting onderhoudt A&S Vancare een nauwe relatie met Lijnema. Logisch, want bedrijfsauto’s zitten boordevol elektronica En dus levert Lijnema een compleet pakket om de door A&S Vancare ingebouwde elektrische systemen, zoals die in de dierenambulances, optimaal te laten functioneren.
Over projecten

‘Veel wagenparkbeheerders en inkopers van bedrijfsauto’s zijn nog heel traditioneel’, zegt Berend Jan Andringa. ‘ Ze houden krampachtig vast aan eerder gemaakte keuzes. Terwijl er in hun specifieke situatie vaak veel meer mogelijk is.’ Samen met Edward Staal is Berend Jan eigenaar van A&S Vancare. Kort door de bocht: het bedrijf uit Kolham levert bedrijfsauto’s op maat. ‘Wij willen op basis van feiten de best mogelijke keuzes in bedrijfsauto’s inzichtelijk maken’, verduidelijkt hij. 

Opnamegesprek

Het  begint met een opnamegesprek. Wie ben jij, wie zijn je medewerkers? Welke werkzaamheden verrichten ze? Wat zijn hun behoeften en welk materiaal is daarvoor nodig? Vervolgens rolt daar een oplossing uit en start A&S Vancare met het op maat inrichten van de bedrijfswagen. Een voorbeeld: de dierenambulances van een opdrachtgever waren nodig aan vervanging toe. A&S Vancare bedacht en ontwierp een eenduidig concept dat in alle nieuwe wagens is toegepast. Uiteraard gebaseerd op de laatste richtlijnen op het gebied van dierenwelzijn en de veiligheid van ambulancemedewerkers. ‘Het bouwen van dierenambulances is puur maatwerk’, benadrukt Berend Jan. ‘Ze komen immers niet klant en klaar uit de fabriek. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgever hebben wij een standaard bedacht, een concept dat eenvoudig is uit te breiden, zodat de verschillende divisies van de organisatie de dierenambulances ook onderling kunnen uitwisselen.’ 

Weloverwogen keuze

Al sinds de oprichting onderhoudt A&S Vancare een nauwe relatie met Lijnema. Logisch, want bedrijfsauto’s zitten boordevol elektronica En dus levert Lijnema een compleet pakket om de door A&S Vancare ingebouwde elektrische systemen, zoals die in de dierenambulances, optimaal te laten functioneren. Van accu’s en aansluitmateriaal  tot klemmen en zekeringhouders. De keuze voor Lijnema is weloverwogen, zegt Berend Jan. ‘Wij vinden het contact met klanten belangrijk, het contact met leveranciers nog belangrijker en het contact met onze medewerkers het meest belangrijk. Daarin hebben Lijnema en A&S Vancare elkaar gevonden. Wie je ook belt, het is altijd persoonlijk en altijd hebben ze een oplossing paraat. Een geruststellende gedachte. Zeker wanneer je, zoals wij, regelmatig  voor een technische uitdaging staat.’

Ervaart u ook dit probleem?

Wij helpen u graag verder. Er zijn bij ons diverse oplossingen bschikbaar om uw probleem op een goede manier op te lossen. Vraag naar de mogelijkheden. Wilt u een afspraak? Mail of bel ons dan.

Dit is het Lijnema team

Accuservice Lijnema in Roodeschool is de grootste en belangrijkste specialist op het gebied van accu’s in noord-Nederland. Met ons toegewijde en vakkundige team zorgen wij ervoor dat u altijd spanning hebt en houdt.

Schaduw
René Lijnema

Samen met Peter vorm ik sinds 2006 de directie. Dagelijks geef ik met veel plezier en enthousiasme leiding aan ons bedrijf en hou ik met bezig met in- en verkoop. Ik zie elke aanvraag als nieuwe uitdaging en probeer elke klant zo uitgebreid mogelijk van een passend batterijadvies te voorzien. Als een offerte vervolgens overgaat in een concrete opdracht geeft dat veel voldoening!

Peter Lijnema

Samen met René ben ik eigenaar van ons prachtige familiebedrijf. Mijn hart ligt met name bij relatiebeheer. Ik ben dan ook het liefst onderweg naar klanten of op zoek naar nieuwe kansen, om zo samen met onze verkooppunten ons leveringsprogramma en nieuwe producten onder de aandacht te brengen.

Janita Lijnema

Ik verwerk een groot deel van de administratie van het bedrijf en zorg ervoor dat alles wat daarbij komt kijken correct en zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Jan Willem de Haan

Dagelijks ben ik onderweg om onze klanten vlot en correct van bestellingen te voorzien. Daarnaast probeer ik tevens kleine storingen en problemen op te lossen en kan waar nodig bij klanten een accu monteren.

Erik Hamming

Door mijn ruime ervaring ben ik het aanspreekpunt in het magazijn. Zo zorg ik er onder meer voor dat nieuwe producten op de juiste plaats en de juiste manier worden opgeslagen en dat alle orders goed en correct worden klaargemaakt.

Jan Johan Titsing

Klanten krijgen mij doorgaans als eerste aan de telefoon. Ik sta ze dan vriendelijk te woord en zoek samen met hen naar een passend advies of oplossing. Inmiddels heb ik ruime ervaring in de automotive markt en probeer mijn vakkennis dagelijks zo goed mogelijk toe te passen.

Martijn Lijnema

Aanpakken in het magazijn en plezier hebben in het team is wat mij drijft. Ik help klanten zowel telefonisch als aan de balie. Ik ben trots op dit mooie familiebedrijf en nieuwsgierig naar wat de toekomst ons gaat brengen.

Robbin Lijnema

Als technisch specialist richt ik mij op nieuwe technieken en toepassingen van accu’s. Ook ben ik doorgaans degene die u zult treffen bij een montageklus buiten de deur. Ik hou van de afwisseling in het werk en de omgang met de collega’s. Ik geniet het meest van het vinden van technische oplossingen.