BouWatch

Visser Assen is een totaalleverancier voor de Bouw en Infra en aanverwante sectoren. Van bouwwerk tot bouwlaser en van trilplaten tot straatlampen. Vrijwel alles kan aan opdrachtgevers, verspreid over heel Nederland, worden geleverd. Wat is BouWatch nu precies? En waarom zijn hoogwaardige accu’s zo belangrijk? Inmiddels heeft Lijnema speciaal voor BouWatch al 800 accu’s aan Visser Assen geleverd.
Over projecten

Maar liefst 800 Zenith Deep Cycle AGM accu’s leverde Lijnema al voor BouWatch, een innovatie van Visser Assen. Wat is BouWatch nu precies? En waarom zijn hoogwaardige accu’s zo belangrijk? 

Visser Assen is een totaalleverancier voor de Bouw en Infra en aanverwante sectoren. Van  bouwwerk tot bouwlaser en van trilplaten tot straatlampen. Vrijwel alles kan aan opdrachtgevers, verspreid over heel Nederland, worden geleverd. ‘We doen geen bouwmaterialen, zoals stenen en dergelijke’, verduidelijkt Jeroen Mulder, die binnen het bedrijf verantwoordelijk is voor de marketing. ‘Visser Assen richt zich met name op de machines.’ Ontwikkelingen in het vakgebied worden nauwlettend gevolgd. En waar nodig wordt een passende oplossing bedacht. Een goed voorbeeld is BouWatch, een tijdelijke bouwplaatsbeveiliging. ‘BouWatch is een paar jaar geleden door ons ontwikkeld als reactie op de toename van het aantal diefstallen op bouwplaatsen’, vertelt Jeroen. ‘Het is een mobiele oplossing die volledig standalone werkt. De afgelopen jaren heeft BouWatch zijn waarde al ruimschoots bewezen.’

Betrouwbare leverancier

BouWatch is videobewakingssysteem dat is voorzien van slimme software. Indringers en ongewenste objecten worden door het systeem nauwkeurig gedetecteerd. En dankzij de zes meter hoge mast en twee energiezuinige groene HQI lampen van 400W is detectie ook ’s nachts mogelijk. Om de betrouwbaarheid van het systeem te optimaliseren is voor Visser Assen een goede acculeverancier van onschatbare waarde. ‘En die hebben we in Lijnema absoluut gevonden’, zegt Jeroen. ‘Het bedrijf is voor ons in alle opzichten een betrouwbare leverancier gebleken. Dat moet ook wel, want bij een hoogwaardig en slim camerasysteem horen uiteraard passende accu’s. Vooral ook omdat de stroomvoorziening op bouwplaatsen vaak verre van stabiel is. De accu’s moeten bij calamiteiten als een volwaardige backup kunnen dienen.’ 

Diep ontladen

Inmiddels heeft Lijnema speciaal voor BouWatch al 800 accu’s aan Visser Assen geleverd. Het betreffen de zogeheten Zenith Deep Cycle AGM accu’s, met afstand de beste AGM accu voor cyclisch gebruik. Net als bij andere AGM accu’s kan ook de deep cycle accu diep worden ontladen en in bijna elke positie worden gemonteerd. ‘Het rendement van de accu’s kun je volledig benutten’, benadrukt Jeroen. ‘Ook dat maakt ze bij uitstek geschikt voor een stationaire toepassing als BouWatch.’

Ervaart u ook dit probleem?

Wij helpen u graag verder. Er zijn bij ons diverse oplossingen bschikbaar om uw probleem op een goede manier op te lossen. Vraag naar de mogelijkheden. Wilt u een afspraak? Mail of bel ons dan.

Dit is het Lijnema team

Accuservice Lijnema in Roodeschool is de grootste en belangrijkste specialist op het gebied van accu’s in noord-Nederland. Met ons toegewijde en vakkundige team zorgen wij ervoor dat u altijd spanning hebt en houdt.

Schaduw
René Lijnema

Samen met Peter vorm ik sinds 2006 de directie. Dagelijks geef ik met veel plezier en enthousiasme leiding aan ons bedrijf en hou ik met bezig met in- en verkoop. Ik zie elke aanvraag als nieuwe uitdaging en probeer elke klant zo uitgebreid mogelijk van een passend batterijadvies te voorzien. Als een offerte vervolgens overgaat in een concrete opdracht geeft dat veel voldoening!

Peter Lijnema

Samen met René ben ik eigenaar van ons prachtige familiebedrijf. Mijn hart ligt met name bij relatiebeheer. Ik ben dan ook het liefst onderweg naar klanten of op zoek naar nieuwe kansen, om zo samen met onze verkooppunten ons leveringsprogramma en nieuwe producten onder de aandacht te brengen.

Janita Lijnema

Ik verwerk een groot deel van de administratie van het bedrijf en zorg ervoor dat alles wat daarbij komt kijken correct en zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Jan Willem de Haan

Dagelijks ben ik onderweg om onze klanten vlot en correct van bestellingen te voorzien. Daarnaast probeer ik tevens kleine storingen en problemen op te lossen en kan waar nodig bij klanten een accu monteren.

Erik Hamming

Door mijn ruime ervaring ben ik het aanspreekpunt in het magazijn. Zo zorg ik er onder meer voor dat nieuwe producten op de juiste plaats en de juiste manier worden opgeslagen en dat alle orders goed en correct worden klaargemaakt.

Jan Johan Titsing

Klanten krijgen mij doorgaans als eerste aan de telefoon. Ik sta ze dan vriendelijk te woord en zoek samen met hen naar een passend advies of oplossing. Inmiddels heb ik ruime ervaring in de automotive markt en probeer mijn vakkennis dagelijks zo goed mogelijk toe te passen.

Martijn Lijnema

Aanpakken in het magazijn en plezier hebben in het team is wat mij drijft. Ik help klanten zowel telefonisch als aan de balie. Ik ben trots op dit mooie familiebedrijf en nieuwsgierig naar wat de toekomst ons gaat brengen.

Robbin Lijnema

Als technisch specialist richt ik mij op nieuwe technieken en toepassingen van accu’s. Ook ben ik doorgaans degene die u zult treffen bij een montageklus buiten de deur. Ik hou van de afwisseling in het werk en de omgang met de collega’s. Ik geniet het meest van het vinden van technische oplossingen.