Geen betere raad dan voorraad

Geen betere raad dan voorraad. Dat is al vanaf de oprichting in 1979 ons credo. Waarom? Omdat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis wilt.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Vol spanning het land door

‘Het is een combinatie van een strakke regie en een goed op elkaar ingespeeld team’, zegt René Lijnema. ‘Met aan de basis natuurlijk ons brede en complete assortiment.’

Hoe doen wij dat?

Nieuw! Ecobat AGM deep-cycle batterijen

Top kwaliteit voor een scherpe prijs!

Meer weten?

Het Lijnema team

Het is mooi om jezelf dé accuspecialist van Noord-Nederland te mogen noemen. Tegelijkertijd schept het ook verplichtingen. Klanten verwachten terecht op elke vraag een passend antwoord.

Maak kennis met ons team

Wij leveren dezelfde dag

Alles wat in de drie noordelijke provincies en Overijssel voor 9.00 uur wordt besteld, wordt nog dezelfde dag door één van de vier Lijnema-bestelbussen persoonlijk bezorgd.

Bestel hier direct

Onze kracht

Een flinke dosis kennis en ervaring, liefde voor het vak en een overzichtelijke organisatie. Gecombineerd met een compleet en gevarieerd assortiment vormen ze de ingrediënten voor een hoogstaande service.

Maak kennis met Lijnema

Een toegewijd en
vakkundig familiebedrijf

Het verhaal van Accuservice Lijnema begint in de mythische winter van 1979 . Vanuit de garage van zijn woonhuis in Roodeschool start Marten Lijnema als zelfstandig vertegenwoordiger van Chloride (loodzuur) accu’s in Noord-Nederland. Vooraf niet wetende dat de oprichting van het bedrijf zou samenvallen met één van de strengste winters ooit. Terwijl het Noorden werd geteisterd door ijzige kou en zware sneeuwstormen moest Marten meteen flink aan de bak. Door de grillen van moeder Natuur waren accuproblemen aan de orde van de dag.  Een beter begin was nauwelijks denkbaar.

Ook na die vliegende start bleef het bedrijf doorgroeien, evenals het assortiment accu’s en bijbehorende accessoires. In 2006 vond Marten het tijd voor frisse en nieuwe energie en namen zijn zoons René en Peter de zaak officieel over. In de eerste jaren bouwden ze gestaag voort op de stevige basis die de oprichter had gelegd. Naarmate de tijd vorderde wisten ze de spanning echter steeds verder op te voeren. Inmiddels is Accuservice Lijnema uitgegroeid tot dé accuspecialist van Noord-Nederland. Tot een familiebedrijf waar een toegewijd en vakkundig team opdrachtgevers onder alle omstandigheden voorziet van de juiste spanning. Met accu’s en aanverwante producten, voor alle toepassingsgebieden.

Historie

Dit is het Lijnema team

Accuservice Lijnema in Roodeschool is de grootste en belangrijkste specialist op het gebied van accu’s in noord-Nederland. Met ons toegewijde en vakkundige team zorgen wij ervoor dat u altijd spanning hebt en houdt.

Schaduw
René Lijnema

Samen met Peter vorm ik sinds 2006 de directie. Dagelijks geef ik met veel plezier en enthousiasme leiding aan ons bedrijf en hou ik met bezig met in- en verkoop. Ik zie elke aanvraag als nieuwe uitdaging en probeer elke klant zo uitgebreid mogelijk van een passend batterijadvies te voorzien. Als een offerte vervolgens overgaat in een concrete opdracht geeft dat veel voldoening!

Peter Lijnema

Samen met René ben ik eigenaar van ons prachtige familiebedrijf. Mijn hart ligt met name bij relatiebeheer. Ik ben dan ook het liefst onderweg naar klanten of op zoek naar nieuwe kansen, om zo samen met onze verkooppunten ons leveringsprogramma en nieuwe producten onder de aandacht te brengen.

Janita Lijnema

Ik verwerk een groot deel van de administratie van het bedrijf en zorg ervoor dat alles wat daarbij komt kijken correct en zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Jan Willem de Haan

Dagelijks ben ik onderweg om onze klanten vlot en correct van bestellingen te voorzien. Daarnaast probeer ik tevens kleine storingen en problemen op te lossen en kan waar nodig bij klanten een accu monteren.

Erik Hamming

Door mijn ruime ervaring ben ik het aanspreekpunt in het magazijn. Zo zorg ik er onder meer voor dat nieuwe producten op de juiste plaats en de juiste manier worden opgeslagen en dat alle orders goed en correct worden klaargemaakt.

Jan Johan Titsing

Klanten krijgen mij doorgaans als eerste aan de telefoon. Ik sta ze dan vriendelijk te woord en zoek samen met hen naar een passend advies of oplossing. Inmiddels heb ik ruime ervaring in de automotive markt en probeer mijn vakkennis dagelijks zo goed mogelijk toe te passen.

Martijn Lijnema

Aanpakken in het magazijn en plezier hebben in het team is wat mij drijft. Ik help klanten zowel telefonisch als aan de balie. Ik ben trots op dit mooie familiebedrijf en nieuwsgierig naar wat de toekomst ons gaat brengen.

Robbin Lijnema

Als technisch specialist richt ik mij op nieuwe technieken en toepassingen van accu’s. Ook ben ik doorgaans degene die u zult treffen bij een montageklus buiten de deur. Ik hou van de afwisseling in het werk en de omgang met de collega’s. Ik geniet het meest van het vinden van technische oplossingen.