Van den Berg Zwartsluis

Ongeveer 26 jaar geleden zijn we opgericht als een landbouwmechanisatiebedrijf met een winkel erbij. Langzaamaan zijn we uitgegroeid tot een bedrijf waar klanten voor vrijwel alles terecht kunnen. Van installatiematerialen en ijzerwaren tot bestrating en zand en van wasmachines en koelkasten tot alles voor de scheepvaart.
Over klanten

Roel van den Berg is aan het woord. 'Uiteraard ontbreken ook accu’s en aanverwante producten niet in ons  assortiment. Voor dat onderdeel is Peter Lijnema binnen ons bedrijf de verantwoordelijke man. Lijnema is voor Van den Berg namelijk meer dan zomaar een leverancier. Het begon toen Peter een keer vrijblijvend kwam binnenwandelen. Gewoon kennismaken, kijken wat we voor elkaar konden betekenen. Meteen was er een klik. Dat is inmiddels alweer zo’n veertien jaar geleden. Sindsdien noem ik hem de Mercedes dealer onder de acculeveranciers. Hij is een gedegen en betrouwbare ondernemer met veel kennis van zaken. Altijd weer levert hij een goed product voor een goede prijs en op het goede moment.

Een eigen kleine 'Lijnema-winkel'

De werkwijze van Lijnema sluit zo naadloos aan op onze bedrijfsfilosofie. De relatie is in de loop der jaren alleen maar hechter geworden. Vandaar dat Lijnema binnen Van den Berg een steeds grotere rol is gaan spelen. Zeker nadat we in 2009 in Zwartsluis een gloednieuwe winkelruimte openden van maar liefst 2000 m². In die grote winkel heeft Lijnema eigenlijk een eigen kleine winkel. Een stelling van ruim 10 meter met accu’s, accukabels, acculaders en noem maar op. Gewoon een compleet pakket dat Peter zelfstandig vult en bijhoudt. Zelf heb ik er geen omkijken naar. Door zijn kritische en proactieve houding vetrouw ik volledig op hem. En heeft een klant een probleem, dan is er altijd iemand van Lijnema die het oplost. Dat is een extra service naar de klant en tevens een bevestiging dat we uitsluitend optimaal werkende accu’s willen leveren.’