Onze klanten

Over ons klantenbestand kunnen we kort zijn. Dat is net zo breed als ons assortiment accu’s en aanverwante producten. Van bedrijven in de automotive branche tot scheepvaart en van industrie tot de recreatiesector. We zijn er voor iedereen die op zoek is naar spanning. In elke sector, in elke situatie, het hele jaar door. Ons werkgebied bestrijkt geheel Noord-Nederland. Van Zwolle tot Harlingen en Lauwersoog. En van Stadskanaal tot Stavoren. Vóór dag en dauw gaan de Lijnema-bestelbussen op pad om de bestellingen van de dag ervoor persoonlijk te bezorgen. Voor bestellingen buiten ons directe werkgebied maken wij ook gebruik van een logistieke distributiepartner. Het is niet zo dat we alle klanten wekelijks bezoeken. Juist het tegendeel. Dankzij onze uitgebreide en overzichtelijke webshop kunnen ze snel en eenvoudig online hun bestellingen doen. En alles wat ze voor 15.00 uur bestellen, hebben ze al de volgende dag in huis.

Autoservice Harrie Luikens
Harrie Luikens is eigenaar van Autoservice Harrie Luikens en Auto Elektro Luikens. Eind 2019 koos hij Lijnema als zijn vaste acculeverancier. ‘Het is het complete plaatje dat de samenwerking zo waardevol maakt.’
EDS Beilen
‘U belt, wij rijden’, vat Rinus Peek de kracht van zijn bedrijf kernachtig samen. Electro Diesel Service Beilen, kortweg EDS Beilen, werd ruim vijftien jaar geleden door hem opgericht. Maar de naam dekt de lading allang niet meer. Want ook automaterialen zijn breed vertegenwoordigd in het assortiment. De meest voorkomende onderdelen zijn bovendien direct uit voorraad leverbaar.
Gondelvaart Giethoorn
Naar verwachting breekt een koude en lange winter aan. En juist in die periode moet de accu, het “hart” van de auto, de meeste energie leveren. Gelukkig is ons magazijn al helemaal gereed om u direct van spanning te kunnen voorzien. Maar ook in de zomer zijn goede accu’s onontbeerlijk. Tijdens een gondelvaart bijvoorbeeld.
LMB Oosterhof
Een goede buur is beter dan een verre vriend. Bij LMB Oosterhof weten ze dat maar al te goed. ‘Voor elk specifiek accuprobleem is er wel een passende oplossing voor- handen.’ De wereld van landbouw-machines en boeren past hem als een warme jas. Eigenlijk kent Erwin Oosterhof ook niet anders. Zijn hele jeugd waren zijn ouders en ooms in Roodeschool eigenaar van LMB Oosterhof, een landbouwmechanisatiebedrijf.
Electric Service Broer
Jaren geleden geleden werd Patrick Broer eigenaar van Electric Service Broer. Al snel wisselde hij van acculeverancier. De keuze viel op Lijnema. Inmiddels is hij ook wederverkoper. De onderneming bestaat al meer dan 25 jaar. Acht jaar kreeg geleden Patrick Broer de leiding en eind 2011 nam hij het ook daadwerkelijk over.
Frisian Motors
Sinds begin 2014 heeft Lijnema voor Frisian Motors uit Bakkeveen continu AGM batterijen van Zenith op voorraad. Waarom eigenlijk? En wat doet Frisian Motors precies? risian Motors is een assemblagefabriek voor elektrisch aangedreven werk- en voertuigen voor de agrarische sector.