Holthausen Groep

De Holthausen Groep werkt al een groot aantal jaren samen met Lijnema. Sinds het bedrijf zich nadrukkelijk richt op verduurzaming is de relatie alleen maar hechter geworden. ‘Als je bezig bent met innovatieprojecten is het logisch dat je Lijnema erbij betrekt’, legt Carl uit. ‘Want accu’s blijven voor ons onmisbaar. Ook waterstofvoertuigen hebben accu’s nodig.
Over projecten

De Holthausen Groep houdt zich bezig met gassen, gasbenodigdheden, brandbeveiliging en opleidingen op het gebied van veiligheid op de werkvloer. De afgelopen jaren is het familiebedrijf, opgericht in 1945, zich steeds meer gaan richten op het leveren van schone technologie en duurzame energie aan bedrijven en overheden die duurzaam innoveren. In eerste instantie door het ombouwen van voertuigen naar “groen gas”, al snel gevolgd door het verduurzamen van wagenparken met behulp van waterstoftechnologie. 

Groter bereik

“Zero Emission”, luidt de missie van de Holthausen Groep. ‘Om die missie waar te maken is water de perfecte energiedrager’, betoogt Carl Holthausen. ‘Waterstof kan 100% worden geproduceerd met groene energie uit zon en wind. Via een chemische reactie in een brandstofcel wordt de opgewekte waterstof omgezet naar elektriciteit die de elektrische motor aandrijft.’ Net als elektrische auto’s stoten voertuigen die op waterstof rijden geen CO2 of andere schadelijke stoffen uit. Met dat verschil dat voertuigen die op waterstof rijden een veel groter bereik hebben. De afgelopen periode heeft de Holthausen Groep de mogelijkheden van de waterstoftechnologie al op velerlei manieren gedemonstreerd. Zo heeft de gemeente Groningen al diverse waterstofauto’s in gebruik: een afvalwagen, een veegwagen, personenauto’s en sinds kort een pendelbus die op waterstof door de Groninger binnenstad rijdt.

Onmisbaar

De Holthausen Groep werkt al een groot aantal jaren samen met Lijnema. Sinds het bedrijf zich nadrukkelijk richt op verduurzaming is de relatie alleen maar hechter geworden. ‘Als je bezig bent met innovatieprojecten is het logisch dat je Lijnema erbij betrekt’, legt Carl uit. ‘Want accu’s blijven voor ons onmisbaar. Ook waterstofvoertuigen hebben accu’s nodig. Bijvoorbeeld om pieken te kunnen opvangen, om gasklepjes open te trekken en het boordsysteem aan te zetten. Wij zijn goed in gassen en Lijnema is een specialist in accu’s. Door onze kennis en ervaring te bundelen zijn we in staat om mooie producten te maken. Of het nu gaat om het bouwen van een waterstofboot, bestelbussen of een pendelbus, een accu is en blijft een deel van het systeem.  In de meeste gevallen gaat het om deepcycle batterijen. Om cyclische batterijen die geschikt zijn voor langdurige lading en ontlading en echt op uithoudingsvermogen worden aangesproken.’

Korte lijnen

Carl roemt de korte lijnen met Lijnema. Als je belt heb je direct jongens aan de lijn die er verstand van hebben, zegt hij . ‘Voor ons is Lijnema meer dan alleen een leverancier van accu’s en aanverwante producten. Ze denken ook altijd gericht mee en komen al snel met waardevolle oplossingen. En als je wat bestelt, heb je het de volgende dag in huis. Dat is eveneens een prettig gegeven.’ 

Ervaart u ook dit probleem?

Wij helpen u graag verder. Er zijn bij ons diverse oplossingen bschikbaar om uw probleem op een goede manier op te lossen. Vraag naar de mogelijkheden. Wilt u een afspraak? Mail of bel ons dan.

Dit is het Lijnema team

Accuservice Lijnema in Roodeschool is de grootste en belangrijkste specialist op het gebied van accu’s in noord-Nederland. Met ons toegewijde en vakkundige team zorgen wij ervoor dat u altijd spanning hebt en houdt.

Schaduw
René Lijnema

Samen met Peter vorm ik sinds 2006 de directie. Dagelijks geef ik met veel plezier en enthousiasme leiding aan ons bedrijf en hou ik met bezig met in- en verkoop. Ik zie elke aanvraag als nieuwe uitdaging en probeer elke klant zo uitgebreid mogelijk van een passend batterijadvies te voorzien. Als een offerte vervolgens overgaat in een concrete opdracht geeft dat veel voldoening!

Peter Lijnema

Samen met René ben ik eigenaar van ons prachtige familiebedrijf. Mijn hart ligt met name bij relatiebeheer. Ik ben dan ook het liefst onderweg naar klanten of op zoek naar nieuwe kansen, om zo samen met onze verkooppunten ons leveringsprogramma en nieuwe producten onder de aandacht te brengen.

Janita Lijnema

Ik verwerk een groot deel van de administratie van het bedrijf en zorg ervoor dat alles wat daarbij komt kijken correct en zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Jan Willem de Haan

Dagelijks ben ik onderweg om onze klanten vlot en correct van bestellingen te voorzien. Daarnaast probeer ik tevens kleine storingen en problemen op te lossen en kan waar nodig bij klanten een accu monteren.

Erik Hamming

Door mijn ruime ervaring ben ik het aanspreekpunt in het magazijn. Zo zorg ik er onder meer voor dat nieuwe producten op de juiste plaats en de juiste manier worden opgeslagen en dat alle orders goed en correct worden klaargemaakt.

Jan Johan Titsing

Klanten krijgen mij doorgaans als eerste aan de telefoon. Ik sta ze dan vriendelijk te woord en zoek samen met hen naar een passend advies of oplossing. Inmiddels heb ik ruime ervaring in de automotive markt en probeer mijn vakkennis dagelijks zo goed mogelijk toe te passen.

Martijn Lijnema

Aanpakken in het magazijn en plezier hebben in het team is wat mij drijft. Ik help klanten zowel telefonisch als aan de balie. Ik ben trots op dit mooie familiebedrijf en nieuwsgierig naar wat de toekomst ons gaat brengen.

Robbin Lijnema

Als zaterdaghulp en vakantiekracht ben ik multifunctioneel inzetbaar in het magazijn om bijvoorbeeld bestellingen klaar te maken. Ik hou vooral van de afwisseling in het werk en de omgang met de collega’s. Maar ook kan ik genieten van het monteren van tractiebatterijen.